Draamakuningattaren matkassa

Leffassa

17.07.2007 22.43 -

Töissä jälleen hulinata. Tavarat kateissa, kesätyöntekijät joka firmassa jotka ovat ihan pihalla, tavarat loppu ja meiltä melkein koko konttori lomilla. Asioiden selvittely on näissä olosuhteissa haastavaa mut menee ainakin aika ripeästi.
Töiden jälkeen Tennariin ostamaan lippuja leffaan. Käytiin työkaverin kanssa Cafe Javassa syömässä. Ostettiin Super Market Kampista irtareita ja olivat muuten pirun halpoja, 0,39 €/100gr. tietenkin ostin läjän Melody pops tikkareita sillä tuo Stadin ainoa paikka mistä niitä tietääkseni saa. Ahneuksissani vedin vielä Ben & Jerry's jäätelöä, sitten namia, vissyä ja paha olo. Leffa oli tietenkin ihana Daniel Ocean (George Clooney) ja Ocean's Thirteen. Olen nähnyt elevenin ja twelven ja tämäkin oli hyvä kuten edeltäjänsä. Hyviä läppiä, komeita miehiä ja taidokkaasti rakennettu tyylikäs kasino imago :)

leffassa ollessani kävin taas miettimään ihmisten raadollisuutta, sitä et miksi on niin tärkeää kilpailla, päihittää joku muu rahalla, statuksella tai jollain muulla maallisella asialla. miksei koskaan sanota että olet rakas, ihana ja rakastan sua. Miksi ne tärkeät ihmiset ovat niin kovin kaukana? Miksi väärässä oleminen on niin vaikea myöntää? Miksi ihmiset on niin helppo työntää pois luotaan kiireen takia? Mitä ystävyys merkitsee? Miksi tämän päivän ihmisten on vaikea sitoutua kaverisuhteisiin? miksi kaiken oikean pitäisi tapahtua hetkessä, pikakahvin äärellä kerran, pari vuodessa? silti näistä ihmisistä jotkut valittaa eniten ettei tavata koskaan mutteivat itse tee asian eteen mitään jolloin se mielestäni menettää merkityksensä. Miksi toisten ihmisten kanssa melkein kaikki on mutkatonta, ihanaa ja selkeää ja toisten kanssa saa veivaa joka asiasta ja silti ei tule mitään valmista? ja näiden hankalien kanssa kun tapaa on tunne että ollaan valovuoden päästä toisistamme tai et miksi ollaan oltu erillämme näinkin kauan. Onko meille olemassa vääriä ja oikeita ihmisiä tässä maailmassa siis kavereitakin? On niitä jotka ovat sinua varten & ajattelevat parastasi ja sitten niitä jotka hengaavat kanssasi pakosta, väkisin, rahasta tai jonkun muun syyn takia. Mietin hetkittäin mitä ystäväni minulle merkitsevät, ketkä ovat oikeasti tärkeitä, keihin luotan ja keiden haluan pysyvän rinnallani vielä pitkien aikojen päästä. Keiden haluan muistavan/ajattelevan mua hyvällä tai kenestä minä ajattelen kauniita asioita ja keiden takia haluan tavata muuten vaan. Niitä ihmisiä ei ole kuin kourallinen mutta te olette sitäkin tärkeämpiä. Jos te luette tätä niin tiedätte itsekin varmasti että teistä kirjoitan. Myös sinä siellä kaukana Kiinassa. Halei.

Kommentit

Anne (anon, 17.07.2007 23.37)

Moikka kamu! Eli sit torstaina mennää kattoo PMMP:tä??!! Tosi jees juttu, kiva kun pyysit mua mukaan!
Eile oli hauska päivä lasten kaa Särkänniemessä, tein likka oli niin reipasta kanssa että! Tulkaa joku ilta kattoo kuvia. Oon ite miettiny monta kertaa samoja juttuja mitä kirjotit ja nyt ku ollaa Suomes ni on kauhee meno pääl koko aika et ehtii nähdä niitä tärkeitä ihmisiä joita ei välttämättä näe kun kerran vuodessa tai kaks korkeintaan. Te ootte kunnostautunu ja käyny mein vieraina jo kaks kertaa, monet ei oo sitä tehny eikä edes tule tekemään... :(
Soitellaan torstaista viel!

Ellu (anon, 18.07.2007 08.32)

Hei, isot kiitokset blogistasi! Tosi kiva lukea teidän kuulumisia, näitä lukiessa tuntuu ettei sitä ihan niin kaukana ollakaan. Harmi, ettei itselläni ole motivaatiota (eikä konettakaan!) tehdä vastaavaa.. Kavereiden kanssa ei ole tullut oltua yhteyksissä nimeksikään..*omatunto kolkuttaa*
Hyvää kesän jatkoa teille! Ja jatka vaan naureskelemista moisille "syksyn odottajille". Tosi tylsää missata Suomen kesä, vaikka se kolea tai sateinen olisikin..

Annina (18.07.2007 10.56)

Anne:
Juu kiva kun lähdet mukaan torstaina PMMP.n keikalle. Ne jäävät keikkatauolle ensi kuussa joten sitten niitä ei hetkeen näe ja sun kanssa pääsee niin harvoin ulos. Kivaa kuulla et teillä oli mukava päivä Särkänniemessä. Likatsu onkin reipas sitten kun on "oikeat puitteet", heh. Kuulemma oli pojan syndeillä paljon lapsia ja osan laitoit ulkoruokintaan sieltä, oikein :) Tullaan kiitos vaikka viikonloppuna kunhan muu perhe kotiutuu Lappeenrannasta teidän perheen luota. kivahan teidän vieraina on käydä, on lämmintä ja pääsee uimaan. eri elämäntilanteissa ne oikeat ystävät aina valikoituvat niistä ei oikeista. valitettavaa mut näin se tuntuu menevän. Soitellaan joo huomisesta vielä. Vois mennä vaikka yhdelle johonkin terassille jos hyvä sää ja sitten mennä sinne Kaivolle ajoissa jos siel vaikka on jonoa, vai?

Anne (anon, 18.07.2007 13.43) kotisivu

Jep, mennään vaan yhdelle ennen Kaivoa. Soitellaan!

Annina (anon, 18.07.2007 20.18)

Ellu!
kiva kun kävit lukemassa Blogiani, heti kun mä sua eilen kaipailin :) Toivottavasti sulla asiat reilassa siellä. Meillä kaikki jees.
Kuullaan taas tai ainakin meilaillaan!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu