Draamakuningattaren matkassa

Remonttia

27.08.2007 21.05 -

Perjantai aamuna täällä oli käynyt isännöitsijä kertomassa näkemyksiään sattuneesta vahingosta (ettei astianpesukoneen poistoletkuun voi tulla reikää kuin niin että putki ollut vääntyneenä?)  Kumma juttu miten paikalla ollut huoltomies melkein heti vahingon jälkeen ei sanonut että kone on ollut väärin asennettuna??? Keittiön muovimatto oli vedetty hemmettiin, laitettu uusi laasti lattiaan, joka tarkoitti sitä ettei voitu perjantaina vielä illallakaan laittaa ruokaa. Pakko oli mennä Koti-Pizzaan. Kävin Alkosta hakemassa pari flindaa lauantaita varten. Mies oli valvonut tosi myöhään katsellen Osakan kisoja joten hän oli hieman väsynyt lauantaiaamuna. Annoin hänen nukkua ja yritin saada kotia kondikseen ennen vieraiden tuloa. Serkkutyttö tuli miehensä ja heidän tytön kanssa käymään. Annoin taas kassillisen pieniä vaatteita heidän likalle. Isäkin tuli käymään ja toi munkkeja. He lähtivät joskus puoli kahden aikaan, syötiin ja menin suihkuun. Lähdin kolmen jälkeen bussilla kaverille. Juotiin valkovenäläisiä ja siideriä. Kaverin hyvä ystävä tuli hakemaan meidät ja vei meidät Pacificoon. Siellä oli yhden kaverin läksärit; likka lähtee Malesiaan vaihtoon. Ravintolan vessassa joku akka kävi mun päälle ja haukkui mut ihan lyttyyn. Väitti olevansa  ravintolan omistaja, HAHA, sanoin et jos sä omistaisit tän paikan niin sä tuskin käyttäytyisit noin. Jauhoi mulle jotain et koita päästä sen yli jo, mul oli vaa kusihätä ja kun mul on hätä niin mä kusen ja mua ei tollaset ämmät komentele. Nappasin sitä samalla tavalla kiinni ranteista kun se nappasi mua tullessaan päälle ja sehän alkoi potkimaan mua samantien. Joku taisi tulla väliin sillä tilanne laukes aika pian. Olin ihan sikaniitissä ja valmis lähtee menee sieltä. Kaveri oli hieman eri mieltä asiasta joten jäin sitten sinne muiden kanssa hetkeksi. Kyseinen riehuja oli ilmeisesti joku piripää joka oli jo aiemmin riehunut siellä muillekin. Great. Lähde Kallioon baariin ja tapaa heti tollasia munapäitä.. Onneks sil ei ollut veistä, muuten olisin ehkä vainaa nyt. Tilattiin taksi, haettiin yks kaveri mukaan ja sit Onnelaan. Siel tuli oltua melkoisessa tuiskeessa. Baari on edelleen hemmetin sekava ja koko ajan oli joku porukasta kateissa. Oli kait ihan kivaa. Mäkin kautta taksiin ja sit himaan.

Kommentit

anamaria (anon, 28.08.2007 14.02) kotisivu

No hohhoijaa mitä meininkiä!!! Kyllä siellä Suomessakin sit sattuu ihan mitä vaan. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin.

anamaria (anon, 30.08.2007 17.16) kotisivu

Annina! Onko sulla ollu kiireitä kun ei oo pitkään aikaan kuulunu mitään? Siis tarkoitan blogeissa. Kiva ylläri kun soitit lauantaina, vaikkei pitkään puhuttukaan ku olin töissä. Päivitähän taas kuulumisia!! Meil on ihan järkky helle, eilen kuuden aikaan varjossa 32 astetta.

Annina (30.08.2007 19.30)

Anamaria:
Ei kait mulla niin kiire ole ollut, mutta on veto jotenki ihan veks.. eka oli pihatalkoiden järjestämiset mun vastuullani, ne oli viikko sitten ja sit se kirppis ja nyt oon koittanut jakaa ylijääneitä tavaroita ympäriinsä.. Töissä jotenki tosi hektistä ja oon ihan poikki. kiva kun edes sä käyt lukemassa meidän kuulumisia :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu