Draamakuningattaren matkassa

kaveri 30v tänään

19.10.2007 19.21 -

Olin jännittänyt lauantaista saakka, että mitä kaveri sanookaan mun lahjastani. Halattiin  ja onnittelin heti kun pääsin töihin. Annoin lahjani , kaveri ihan ihmeissään koska olin ainoa joka vei lahjan. Ensimmäisenä oli Cityn artikkeli Pinkit pimppikarvat, niin pimppikarvojakin voi nykyään värjätä ;) Kaveri nauroi ihan katketakseen. Artikkeli herätti hyvin paljon päivän mittaan huomiota, olin paketoinut lahjan vaaleanpunaiseen Hello Kitty paperiin. Annoin lahjaksi Seurapiiripyrkyri dvd joka ei ole mikään hyvä leffa mutta siinä oli enemmän ajatus tärkein :) viimeisenä vaan ei vähimpänä oli Rukan tekniikkakerraston paketissa hämäykseksi pakattuna paita. Kaveri ei kuitenkaan uskonut että olen ostanut hänelle kyseisen romantiikan tappajan (Rukka tekniikkakerrastopaidan) ja tajusi, että laatikko oli omasta kerrastostani, höh. No ilme oli kuitenkin näkemisen arvoinen. sisällä oli pinkki Peakin pitkähihainen paita josta kaveri onneksi piti tosi paljon :) Olin aika epävarma, että onko väri hänestä huono. Onneksi osui valinta ihan kohdalleen.

ensi vuonna on mullakin edessä tuo päivä. Nyt pitää hankkia tatska ja kaikki mahdollinen mitä ei vielä ole ;)

Kommentit

Kotirouva (anon, 23.10.2007 09.39) kotisivu

Hei, sen tatskan ehtii ottaa vielä vähän päälle 3-kymppisenäkin, mä olin 32v, kun ekan otin, viime keväänä. Saattaa olla, että joudun ottamaan vielä toisenkin, ainakin...

Terkut Kiinasta, löysin juuri blogisi.

Annina (23.10.2007 21.18)

Hei kotirouva ja kiitos vierailusta. hassu fiilis tuli sun nikistä sillä Hgin keskustassa on uusi kotirouva niminen liike jonne olen haaveillut piipahtavani muttei aikaa ole vielä ollut joten hetken jo kuvittelin et sieltä on tullut meiliä uteliaista nettisivuilla vierailuista ;) heti kävin uteliaana katsomassa sivuillasi, että ahaa olette siis Shanghaissa, miehen serkku asuu siellä tällä hetkellä.
toi tatska jutska nyt on jutuissa ain välillä mut katsotaan josko tämä piikkikammoinen sinne saisi aikaiseksi mennä!? nähtäväksi jää mitä käy.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu