Draamakuningattaren matkassa

Ostoksia ja omaa aikaa :)

31.03.2007 19.23 -

Mummi haki likan eilen illalla puoli ysin aikaan hoitoon viikonlopuksi. Kävimme heidät saattamassa autolle ja sen jälkeen siivosin ja mies lähti puoli kympin aikaan taas töihin. Surffailin netissä, huudatin HIM.n Love Metalia aikas lujalla ja sit menin joskus puoli kahdentoista aikaan nukkumaan.

Aamulla heräsin vartin vaille seitsemän siihen et ihan jääkylmä mies tuli peiton alle, mun viereen nukkumaan. Oli ollut paljon keikkaa joten vähän venähti nukkumaan pääseminen. Kello soi 07:10 ja sit vartin yli oli vaan noustava.Keitin kahvit jotta heräisin ja sen jälkeen suihkuun. Sitten frendi jo soittikin et mis oot, ootko jo Stockalla. Tuli meitsille hieman kiire meikata ja bussille. Missasin sen 550.n ja sit kävelin junalle. Stockalla oli ihmeen rauhallista ottaen huomioon et yleensä ihmisillä on lauantait vapaat ja siel on Hullut Päivät meneillään. Ostin Chantellen rintaliivit omaa kokoani (ja himassa huomasin et ne on aivan liian pienet, jep jep..). Ostin myöskin punavalkoraidallisen Espritin topin, samanlaisen kuin viikolla mut se on vihertävä. Hyvin kaunis malli :) Frendi osti pari juttua ja sitten me erottiin hänen kanssaan ja mä lähdin kutoseen treffaa mun toista frendiä. Hänen kanssaan kierrettiin Stokan lastenosasto ja sit mentiin Zaraan. Mä etsin itselleni kesävaatteita, lähinnä hameita ja toppeja reissuun. Löysinkin yhden todella kauniin pellavahameen jossa on ruskeaa, valkoista, pinkkiä ja joitain muit värejä. Löysin valkoisen hihattoman paidan jossa on leveä solmimisnauha. Hyvin kaunis paita, mietin pitkään ostanko sen, mutta se oli NIIN kaunis mun päällä et ostin sen. Ostin kaksi ihan tavallista ruskeaa toppia rannalle lähinnä. Tämän jälkeen Manskun mäkkiin syömään josta Forumiin ja sielt Kamppiin. Frendi osteli koko ajan pojalleen kaikkea ja mä yritin patistaa ostamaan joskus itselleen jotain. Meillä äideillä kun on noi lasten tarpeiden miettimiset aina etusijalla ettei osaa heittäytyä hetkeksikään miettimään itseään. Mä olen sitä opetellut käymällä säännöllisesti yksin vaikka elokuvissa, kaupoilla, kampaajalla tai likkojen kanssa jossain. Menoja ja mahdollisuuksia mennä on vähän joten mietin tarkkaan mihin menen mutta kun menen niin en pode siitä yhtään huonoa omaatuntoa. Päinvastoin. Tätä päivää olin odottanut koko kuukauden et pääsen rauhassa shoppaamaan ja olin miettinyt hyvin tarkkaan millaisia vaatteita haluan ja mistä. Enää en osta mitään mikä ei täysillä miellytä mua ja tämä on vähentänyt turhia osteluja tosi paljon. Myöskään Henkasta en osta mitään. Vain Zarasta, Stockalta tai Espritiä tai jotain muuta vaatetta mikä kestääkin jotain...Mikään ei turhauta niin paljon kun jatkuvasti palautella huonotekoisia ihan uusia vaatteita vähän väliä kauppaan. Mä olen palauttanut niit vaatteit niin paljon et mun naamataulun muistaa varmaan aika monen vaateliikkeen myyjä.. Sorry mut mä osaan vaatia :)

Kampissa Benettonilta en löytänyt itselleni mitää kivaa. Siel oli vaan joku äitiysmallisto jota me molemmat todettiin karttavamme kaukaa. Farkkuhameen bongasin muttei se ollut täydellinen joten silloin en maksa hameesta lähes sataa euroa.. Jäi siis hyllyyn.
Kampin jälkeen eksyttiin viel Anttilaan. Kaveri lähti hakemaan poikaa hoidosta ja mä jäin stedaa Madonnan jotain farkkucapreja jotka jalassa näytin 16-vuotiaalta Pissikseltä ja totesin et nyt likka herää reaaliin, olet kohta 30v eli missä tahansa releissä ei voi olla. Sääli etten näytä enää parikymppiseltä :)
Oli ihan tyhjä olo puoli kahden aikaan et mitä nyt tekisin. Päätin mennä Sokoksen kahvilaan kahville. Mies soitti ja ilmoitti olevansa tunnin päästä Hakiksessa. Kävin ostamassa pitkästä aikaa ruskeaa ripsaria, vartalovoidetta ja kävin Zarassa vaihtamassa sen hyvin kauniin paidan kokoa pienemmäksi sillä tästä mallista näkyi liikaa rintoja.Uusi paita on kokoa S. Jihuu tohon kokoon en ole mahtunut vuosiin :) Siis ihanaa näyttää naiselliselta ja kohta voi käyttää hameita jälleen!!

Kävelin Aleksin ratikkapysäkille odottelemaan seiskaa. Ratikkaa ei kuulu ja luin näytöstä pariinkin otteeseen poikkeuksellisesta reitistä viikonloppuisin mutten juntti tajunnut et olen Aleksilla ja ratikka menee rautatieasemalta.. Haloo nuija.
Kävellen Kaisaniemeen, jouduin juoksee punaisia päin et pääsin kutosen ratikkaan. Oltiin puhuttu miehen kanssa et mennään Säveleen syömään mut ruokalista oli musta kamala joten mentiin Marco poloon syömään. Siellä oli todella täyttää ja safkoja joutui odottelee todella kauan. Ruoka oli ihan ok. Erottiin puoli viiden aikaan Ympyrätalon luona ja miehellä alkoi olee todella kiire töihin jo sillä vuoro alkoi viideltä. Mä menin Lindexistä etsimään itselleni bikineitä. Löysin hyvin kauniit purppuran tai lilan väriset ja mietin pitkään ostanko ne sillä kolmion malliset bikini yläosat ei näytä kovin hyviltä mun päällä mut nämä näyttivät. Yleensä ne laput on niin pienet ettei rinnat mahdu niihin.Nyt ollaan kuitenkin pääsääntöisesti etelässä uima-altaalla, rannalla tai kämpilläkin joten omalla porukalla ja ulkomailla voi olla hieman "pienissä" bikineissä, sehän on vaan seksikästä... ;)
Tämän jälkeen Hakiksen Sokoksen naisten osasto vielä josta en raaskinut ostaa mitään. Löysin kyllä yhden kauniin mustan pellavamekon mutta se maksoi 70 euroa ja lienee hyvin kuuma siellä helteessä. Miettivänä jätin sen ostamatta kuitenkin koska yritin ostaa mahdollisimman kevyitä, siistejä ja edustavia lomavaatteita. Kotona olin puoli seiskan aikaan. Olen kirjoittanut tätä, juonut siideriä ja puhunut puhelimessa. Saunaankin piti mennä mutten enää jaksa mennä. Huippufiilis olla yksin, rauhassa ja saa tehdä mitä huvittaa. HIM soi taas aika lujalla!

PS. Te kaksi frendiä joiden kanssa sain tänään viettää laatuaikaa kaupoilla, kiitos. Oli kivaa. Otetaan uusiksi taas joku kerta :)


Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu