Draamakuningattaren matkassa

Pääsiäinen tulee

05.04.2007 11.08 -

Tiistaiaamuna meitä odotti pettymys Päiväkodissa kun pitkään odottamamme pääsiäisnaamiaiset olivatkin siirretty vappuun. Likatsu meinas alkaa itkemään samantien sillä hänelle on hankittuna jo oma Peppiasu pilailupuodista. Tilanne meni ohi minun haleillani ja lohdutuksilla tällä kertaa. Töissä päivä sujui hitaasti. Mies soitti et voiko viedä likatsun puistoon ja moneksiko jaksan laittaa ruokaa. Kävin postissa hakemassa Elloksen paketin jossa oli valkoinen kesätoppi, vaaleanpunainen Prinsessahame ja röyhelökauluksellinen vaaleanpunainen neuletakki pimulle kevätjuhlia ja kesälomaa varten. Vaatteet olivat todella sieviä ja ihania :)

Tein ruoaksi pikaratkaisuna ranskalaiset, nakkeja ja salaattia sillä muuten ruoka ei olisi ollut valmista vartin yli viisi kun mies ja likka tulivat puistoreissulta. Jälkiruoaksi keitin kahvia ja syötiin Pupukonvehdit pussi miehen ja likan kanssa. Suklaakonvehdit jotka ovat täydellisen makuisia, kuin Julia konvehteja, ei maitojauhetta, ei E120 väriä joten erityisen passeleita meidän allergiaperheen nameiksi.

Illalla ahdisti hirveästi kaikki joten menin jo ysiltä nukkumaan. Otin nelosen uuden sarjankin Kaikki Kunnossa talteen kun en jaksanut sitä katsoa. Jos aamulla sitten jaksaisi taas..

Keskiviikkona töissä oli major ongelma aamulla kun olin säätänyt yhden tilauksen kanssa ja oli tulipalokiire yrittää järjestää kuljetusta sille. Kaikki sitten järjestyi parhain päin vaik ensin ajattelin etten selviä siitä jutusta ollenkaan. Illalla oli riitaa miehen kanssa ja löin luurin korvaan hänelle. Mentiin likan kanssa saunaan jonne mieskin ilmestyi suoraan töiden jälkeen. Mua ärsytti vieläkin niin paljon et lähdin itäkeskukseen kauppaan viel kasin aikaan illalla. Tulin kotiin ysin jälkeen ja ärsytys jatkui. Kahden tunnin keskustelun jälkeen olo oli aika omituinen. Ahdistaa nyt vaan ihan kaikki. Ei jaksa tätä suorittamista ja et mun pitäs hoitaa kaikki meidän perheessä..

Torstaiaamu oli täynnä riemua likan osalta sillä oli lelupäivä. Olin mennyt edellisenä iltana kahdentoista aikoihin nukkumaan joten aamuaikataulu oli heti sekaisin johtuen mun väsymyksestä. Lähdin päiväkodilta puoli kasin aikaan, kävin tukusta ostamas aamupalaa ja lounasta joten olin töissä vasta vartin yli kasi. Töissä oli hirmu hiljaista joten iltapäivällä tyhjensin vanhoja meilejä hirmumäärän roskiin. Saan lähiviikkoina uuden koneen ja tulee uus sähköpostikin joten aiheellista kai yrittää siivota sielt turhat pois. Konttori sulkeutui kolmelta. Menin junalla taas Huopalahteen ja siitä jokerilla suoraan Itäkeskukseen kauppaan. Ostin Anttilasta ihanat vaaleanpunaiset helmet itselleni, kävin myöskin Seppälässä katsomassa koruja mutten ostanut sieltä mitään ja sit kävin kaupasta hakemassa jäätelöä, röstiperunoita ja lehtipihvejä pari laatikkoa. Meillä ei syödä mitään perinteisiä pääsiäisruokia koskaan vaan tehdään sellasta ruokaa mitä tekee mieli. Siis lohkoperunoita, pihvejä ja jälkkäriksi jädeä ja kermavaahtoa tänä vuonna. Ensi vuonna jotain muuta... Nukuin tunnin unet tai yritin nukkua mut mies kävi vähän väliä pussailemassa mua ja se ärsytti mua hyvin paljon sillä haluan nukkua rauhassa silloin kun nukun. Mies imuroi, mä vaihdoin lakanat ja pesin pyykiä koko illan. Tyttö oli nukkunut päikkärissä päiväunet joten hän valvoi puoli kymmeneen saakka.
Menin kahdentoista aikaan nukkumaan.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu