Draamakuningattaren matkassa

Pääsiäisen viettoa

08.04.2007 09.51 -

Heräsin likatsun kanssa joskus ennen kasia. Hän katsoi lasten ohjelmia ja mä luin Hesaria aika kauan. Lähettiin ulos joskus kympin jälkeen ja päästiin uimarannalle saakka kunnes tyttö sanoi et on kakkahätä. Juostiin rannalta kotiin mut hieman ennen kotipihaa olikin kakka jo housussa. Oli melkoinen siivoaminen mutta hyvin siitä selvisin :) Kun menimme takaisin ulos oli Millanukke ja Millan rattaat kastuneet sillä vettä oli satanut kaatamalla. Naapurin lapsetkin olivat ulkona ja pojat potkivat palloa tytön kanssa, keinuista oli taasen riitelyä, mutta niistä on aina vääntöä.

Mentiin sisään lounaalle ja kahden aikaan herätettiin mies unilta. Laitoin ruoasta osan valmiiksi ja sitten lähdin kävelylle. Mies vei likatsun päiväkodin pihaan leikkimään ja kävin heidät hakemassa takasin tulomatkalla mukaani kotiin. Käytiin saunassa ja syötiin jonka jälkeen katsottiin Idols. Olisin toivonut että suloinen Anna voittaisi mutta Ari oli kuitenkin parempi ja voitti kisan. Valvoin kahteentoista.

Lauantaina heräiltiin ja pakattiin viimeiset tavarat kasseihin ja kymmenen jälkeen lähdettin kävelemään junalle. Matkustettiin Saunakallioon kaveria tapaamaan. Oltiin siellä kolmisen tuntia kunnes toinen kaveri tuli lapsensa kanssa hakemaan meidät heille yökylään. Käytiin kaupassa sekoittamassa kaikki sillä lapset juoksivat siellä ja metelöivät kuin mitkäkin apinat. Tehtiin lapsille pizzaa ja syötiin namia. Lapset tappelivat koko ajan ihan kaikesta joten erotuomarointia tarvittiin aika paljon. Lapset ulkoilivat takapihalla keskenään jotta olisivat hieman saaneet energioita purettua. Meidän piti mennä Tivoliin mutta sää oli hyvin kylmä ja tuuli todella viimainen joten unohdimme sen tältä päivältä. Lapset menivät nukkumaan kympin aikaan ja me puoli yhdeltä. Nyt jatkamaan seurustelua, moikka :)

Käytettiin lapset tivolissa ja Mäkissä lounaalla, jonka jälkeen lähdimme mun äidin luokse. Juotiin kahvit, mä nukuin päivikset ja likka oli sen ajan mummin kanssa. Illalla katsottiin tanssii tähtien kanssa, saunottiin ja sitten nukkumaan melko myöhään parin puhelun jälkeen.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu