Draamakuningattaren matkassa

Tiistai

10.04.2007 17.33 -

Heräsin viime yönä sata kertaa ja  katsoin puhelinta, kelloa jne. Olin tosi poikki mut oli tosi vaikea nukkua. Aamul menin suihkuun jossa päätin etten mene tänään töihin ja varasin ajan Diacoriin. Vein likan hoitoon, katsoin jakson Tunteet pelissä Dvd.tä ja sit lähdin lekuriin. Sain tän päivän sairaslomaa ja parin viikon päästä menen uudelleen käymään lääkärissä. Ahdistaa, masentaa, vituttaa ja itkettää jotenkin ihan kaikki..
Kävin kaupasta ostamassa ruokaa ja huomasin myös et siinä yhdessä pakastepizzassa missä on salamia on sitä E120 väriä. Se pizza siis josta sain viime keväänä sen oireen et kurkku turpoaa. mä olen sille värille siis todella allerginen. ja kuin ajattelematta taas mitään söin bussissa pikkuhyvä sirkusaakkoset pussista nameja muutaman kunnes tajusin et punaisia on myös siellä. Kourallinen nameja suusta suoraan roskiin ja onneks ei tullut oireita. katsoin lisää tunteet pelissä ja sit nukuin kahden tunnin unet sohvalla.

Mies heräs 14:45 yöunilta ja hetken juteltuamme otti mut kainaloon ja sanoi tukevansa mua vaikka nyt oonkin ihan hajalla ja itkuinen jatkuvasti. Liikkis. Onneks hän vielä mua jaksaa kuunnella vaikka olenkin viime aikoina ollut hyvin hankalaa seuraa joka paikassa. mut en jaksa siitäkään nyt ihmeemmin potea huonoa omaatuntoa vaan yritän keskittyä hetkissä elämiseen. mä olen taas sairastunut ja sain tänään lääkityksen vuodeksi masennukseen. Joidenkin ihmisten elimistö ei tuota tarpeeksi serotoniinia ja sitä varten nyt taas kemiallisesti ylläpidetään mun elimistön serotoniinin määrää jotta voisin ja jaksaisin paremmin. Monet ihmiset tuntuvat ajattelevan, että pitää näyttää hullulta ja olla hullu jos masentaa. Mä en näytä hullulta enkä ole hullu vaikka mua masentaakin. Mä näytän ihan tavalliselta naiselta joka huolehtii itsestään mutta mun pää ei vaan tunnu kestävän tätä kaikkea siis olen kiukkuinen ja itkuinen koko ajan ihan  kaikesta.

Nyt menen halaamaan mun Pikkumuruani ja lopetan kirjoittelut tältä erää tähän. Voi olla etten hetkeen jaksa kirjoittaa tänne mut soitelkaa jos on akuuttia asiaa :)

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu