Draamakuningattaren matkassa

Likan hammaslääkäri

18.04.2007 17.37 -

Miehellä oli likan kanssa pitkästä aikaa maanantaina vapaapäivä. he olivat käyneet lääkärissä, puistossa ja syöneet lounasta. Iltapäivällä tavattiin tytön hammaslääkärissä Mehiläisessä. Käymme vanhan tapaturman takia kontrollissa pari kertaa vuodessa ja mietimme missä vaiheessa olisi tarkoitus alkaa levittämään tytön suussa olevaa koloa johon uusi hammas ei mahdu tulemaan. Vakuutus ei maksa levityskojetta mutta kaiken muun kylläkin joten on ilo käydä aina samalla tutulla hammaslääkärillä :)
tyttö oli todella reipas, jutteli, avasi suunsa ja antoi laittaa fluoriakin suuhun. Todella jees sillä viimeksi hän ei avannut edes suuta..
Syyskuussa menemme uudelleen ja sen jälkeen on aika mennä röntgeniin jotta lääkäri saa hampaista kuvat ennen "remontin" aloittamista.

tämän jälkeen kävimme Kotipizzassa pizzalla ja sitten menimme ratikalla keskustaan. Ostimme Sokokselta likalle Muumilentolaukun ja kauniin kesähatun reissuun. Yksi tuttu toi meidät taksilla kotiin. Olimme ihan poikki kun tulimme kotiin.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu