Draamakuningattaren matkassa

Perjantai-Lauantai

21.04.2007 17.26 -

Töissä oli perjantaina aika kiire mutta sain ihan kaikki hommat hoidettua pois alta ennen viikonloppua mikä oli tosi kiva juttu. Hain pimatsun hoidosta ja tultiin kotiin. Hän katsoi lasten ohjelmia ja mä nukuin päikkärit. syötiin ja sit mies tulikin tuntia ennen vuoron loppua töistä. Tyttö valvoi yli ysiin sängyssään ja hänen oli tosi vaikea nukahtaa. Katsottiin äijät ja sit oli aikaa parisuhteellekin, kunnes oli taas mentävä nukkumaan jotta jaksaa aamulla herätä.

Lauantaiaamu ja kello soi seitsemältä. Paistoin kaksi paketillista croisantteja aamiaiseksi ja keitin kahvit. Kävin kantamassa tytön miehen viereen ja sit hain heidät puoli kasin aikaan aamiaiselle. Suihkun ja meikkauksen jälkeen olinkin valmis lähtöön. Kaveri ehti soittaa kelloa puoli ysin aikaan ja tämä perhe oli vielä ihan levällään kamojensa kanssa..
Kaveri jätti meidät Ogelille. Mies ja kaverinsa jatkoivat siitä muuttohommiin. Vein likan kampaajalle ja hän sai uuden polkkatukan. Tämän jälkeen käytiin palauttamassa vanhat lääkkeet apteekkiin ja ostamassa pimulle namia Alepasta. junalla keskustaan, metrolla Kamppiin. Käytiin ostamassa Benettonilta kesämekko, 2 pitkähihaista paitaa hänelle ja minulle varvassandaalit. Popista ostettiin kaksi paria sukkiksia likalle ja Lindexistä pari paitaa ja farkut alesta. Stockalla oltiin katsomassa kaloja ja sit ostin likalle tarhatossut sekä kangaskengät mekkojen kanssa reissuun siistimmiksi kengiksi. Junalla kotiin ja asemalta bussilla loppumatka. Olin ihan poikki kun päästiin kotiin. Tein pikalounasta, annoin likan katsoa aamuiset lastenohjelmat ja itse nukuin päivikset. Pestiin pyykkiä, tein ruokaa ja kohta ruoka valmistakin joten kuulumisiin taas!

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu