Draamakuningattaren matkassa

Torstai

27.04.2007 21.37 -

Duunissa kiirettä, kaikki ennakot samaan aikaan tehtävänä ja pari isompaa selviteltävänä.. Iltapäivällä oli pikakertaus uusista kylmälaitteista ja oltiin taas vajaalla miehityksellä niin että yksi vastasi puhelimeen ja me kaksi oltiin koulutuksessa. Likka oli keinumassa pienemmän pojan kanssa rengaskeinussa kun menin hänet hakemaan hoidosta. Päikkärissä oli ollut pelastusalan opiskelijoita jotka olivat kertoneet palovaroittimen turvallisuudesta ja lapset saivat kotitehtäväksi tarkistaa vanhempiensa kanssa palovaroitin kotona että toimiiko se.
Tytön päivän suurin aarre oli tarra jossa oli hätänumero 112 ja hän mietti mihin me se liimataan täällä kotona. Kyseinen numero kun tulee valitettavasti olemaan tarpeellinen meillä melko allergisilla jos tulee paha reaktio meistä jommalle kummalle niin lääkintä ja toimintaohjeita pitää kysyä siitä numerosta. Toki jotain muutakin voi sattua mutta meillä tämä todennäköisyys on ehkä isompi kuin muissa perheissä joten minä äitinä pidin tätä hirvittävän tärkeänä asiana että lapsille tällaista opetetaan päiväkodissa :) Kymmenen pistettä siis minulta tästä ohjelmasta.

Kuuden aikaan tuli kaveri pikkutyttönsä, 1v6kk kanssa kylään. Tytsä on ehtivä pikkukaveri joten kaikki neidin pienet lelut tulivat äidille talteen keittiöön tai jonnekin muualle. Pienempi likoista keksi nousta seisomaan pöydässä ja kiivetä pöydälle. Äitinsä ei luonnollisesti ollut tästä kovin innoissaan ja lopuksi tyttö tipahti pöydältä alas tuolin ja pöydän väliin. Hampaat onneksi ehjänä joten tämä äiti ainakin huahti helpotuksesta vaikkei oma lapsi ollutkaan joka kolautti itsensä. Nyt sitä taas huomasi mikä huima ero näillä tyttösillä on kun meidän tyttö on jo melkoisen omatoiminen ja tuon pienemmän tekemisiä kun joutuu koko ajan hieman vahtimaan. Tietysti aikansa kutakin mutta äkkiä tuon kaiken on unohtanut.. Nyt tuntuu helpottavalta kun oma likatsu on jo kuitenkin niin omatoiminen et käy itse pissalla ja pukee, puhuu ja ei käytä vaippoja... Toisaalta vauvat ovat suloisia mutta on niissä hommaakin..

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu