Draamakuningattaren matkassa

3 viikkoa lomaan

15.05.2007 21.36 -

Olenkin viimeksi kirjoittanut viikko sitten tänne.. Töissä ollut kiirettä ja viikonloppu oltiin mökkeilemässä Vierumäellä perheen ja anopin kera. Oli aurinkoinen  sää , ulkoiltiin, syötiin ja levättiin ja tietysti katsottiin Euroviisuja Helsingin Areenalta suoraa lähetystä. Ihanan rentouttavaa :) Espanja, Kreikka ja Ukraina olivat hyviä ja Suomen Hanna tietty, mutta Serbia meni voittamaan skabat.

Sunnuntaina käytiin mun äidin luona kahvilla ja sitten siskolla katsomassa koiran pentuja. Siskon Silva-koira juosta pamautti suoraan likan päälle niin et likka löi itsensä kenkätelineeseen. Isi kävi vielä illallakin moisesta ihan kuumana että pitikin sen koiran kaataa tyttö.. Ei olla hirveesti totuttu tollaseen menoon. Tultiin siis Järvenpäästä kotiin katsomaan lätkän MM Finaali. Suomi valitettavasti hävisi Kanadalle, mutta hyvin pojat pelasivat. Pyykkirumbaa kotona ja myöhään nukkumaan..

Kommentit

Silva (anon, 16.05.2007 10.26)

Silvariina pyytää Adalta anteeksi innostumistaan. Sellaisia ne on sekä koiranpennut, ihan niinkuin lapsetkin, että liikaa innostuessaan tohottavat, vaikkeivat pahaa tarkoitakaan.

Annina (anon, 16.05.2007 13.32)

juu Silvariina saikin anteeksi Adalta heti mut isi meillä käy välillä kuumana kun hänen rinsessaa joku satuttaa. No huolet on vanhemmilla lapsista ja sulla niistä koirista :) siis haleja sinnekin siskorakas.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu