Draamakuningattaren matkassa

Lauantai

21.05.2007 16.13 -

Heräsin aamulla kun mies tuli töistä puoli kasin aikaan. Jatkoin uniani ja heräsin vihdoinkin yhdeltätoista. Join kahvit, luin Hesarin, kävin suihkussa, meikkasin ja lähdin Itikseen. Kävin ostamassa likalle pinkkejä henkareita hänen vaatekaappiinsa 12 kappaletta sekä pari rantamekkoa. Niitä mekkoja taitaa olla jo kymmenkunta lomaa varten mut tietty on hyvä et on vaihtaa mekko jos edellinen menee likaiseksi :)

Ja koska en sitä mekkoa tänäänkään löytänyt niin palkitsin itseni ostamalla Longchampin laukun. Olen sitä viime kesästä saakka halunnut niin kovasti. Se on tosi ihana ja kevyt ja tyylikäs ja ihku. Lähdin vielä keskustaan tapaamaan yhtä kaveria, käytiin Stockalla salaatilla ja viinillä. Kävin hakemassa Alkosta viinipullon ja sit lähdin kotiin.

Kun pääsin kotiin niin pesin vielä meidän 3 pyöräiset rattaat jotka ovat menossa myyntiin. Tämän jälkeen silitin kaikki tytön t-paidat, caprit ja mekkoja reissua varten. Kuuntelin PMMP.tä taas täysillä ja nautin kun sain olla yksin himassa. Likka kotiutui vasta puoli kasin aikaan väsyneenä mutta innoissaan. Olivat olleet mummin kanssa kasvimaalla 6 tuntia päivällä istuttamassa salaattia, sipulia, mansikoita, papuja sun muita. Iltapala, pesut ja likka nukkumaan. Katsoin illalla leffan joka jäi yhtenä iltana kesken, join punaviiniä ja nautin olostani. Mies tuli kahville ja syömään himaan joskus yhdentoista aikoihin. Katsoin vihdoin leffan loppuun asti ja sit nukkuu. Ihana päivä.

 

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu