Draamakuningattaren matkassa

Viimeinen viikonloppu Suomessa ennen lomaa

29.05.2007 22.08 -

Lähdin pikapäätöksellä baariin töiden jälkeen. Miehen paras kaveri tuli hoitaa likkaa yöksi kun mies meni töihin. Tulin himaan, pakkasin meikit ja vaatteet illaksi mukaan ja lähdin samantien toisella bussilla takas duunille päin. Juotiin kaverin luona taas Uralin Mokkaa ja syötiin pienet palat pizzaa. Kaverin veli haki meidät Keskustaan ja mentiin Pata-Ässään koska kaverin äidillä oli siellä treffit yhden kaverinsa kanssa. Sieltä sitten kimppataksilla Tiksiin Calypsoon katsomaan lempiartistia.. Kundit vetivät hyvin ja osa niistä on NIIN komeita. Säädettiin kaikenlaista mutta lopuksi kaverit lähti Zetoriin ja mä jäin yhden oman kaverini kanssa Calypsoon. Kebabin kautta ja sit taksilla himaan. Kotona olin viiden aikaan, pari kertaa kieltäydyttyäni jatkoista, sama kundi vielä kaiken lisäksi..

Heräsin lauantaina ysiltä kamalaan oloon, ihmettelin pari tuntia oloani jonka jälkeen aloin siivoamaan. Imuroin, pesin lattiat ja tosi monta koneellista pyykkiä. Käytiin iltapäivällä meidän perheen, anopin ja yhden kaverin kanssa ostamassa anopille digikamera ja meille digi- sekä videokamerat. Kiinalaiseen syömään, kundit lähti siitä dokailee ja me ruokakauppaan ja sit kotiin. Oli tosi ihanaa olla ihan rauhassa kotona koko lauantai-ilta.

Sunnuntaina heräilin likan kanssa kasilta, lasten ohjelmia, hesaria, kahvia.. Oltiin ulkona tunnin verran ja ulkona oli hieno sää. Iltapäivällä likka sai katsoa pikku kakkosen ja yhden leffan. Nukuin päivikset miehen vieressä. Nyt oli hänen vuoronsa kärsiä huonosta olosta.
Ihanan rento ja romanttinen päivä; oltiin vaan ja halailtiin.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu