Draamakuningattaren matkassa

epatodellista edelleen..

30.06.2007 23.13 -

valvoin viime yona puoli kolmeen; ei yhtaan mun tapaista.. purettiin laukut, jarjestin vaatekaapit uusiksi jne kun ei vasyttanyt yhtaan..herailin joskus puoli kympin aikaan siihen ettei enaa saanut nukuttua. likan kavin herattamassa 11:00 aikaan younilta. laitettiin leluja ojennukseen, vaatteita myoskin ja sitten iltapaivalla lahdettiin miehen mukaan kaymaan Pasilassa, sielta suoraan mun aidin luokse jarvenpaahan.
sanoin miehelle viime yona et sanomalehdissa on vaara kieli, paahtoleivat ovat ihan mineja, kaikki puhuvat suomea, sua ymmarretaan muttei kenellekaan tee mieli jutella, kirjoitan nykyaan automaattisesti ilman ä ja ö.tä; vaalean leivan syominen on ihan normaalia. taa himassa ja suomessa oleminen tuntuu jotenkin ihan vaaralta, oudolta ja silta et liikkeessa pitaa olla tai ettei jaksa tehda mitaan. lehtia en ole lukenut, televisiota en ole avannut, lukemattomia meileja oli 214 kappaletta odottamassa taalla himassa ja niista 80% oli spammia. salmiakki on ehka ainoa juttu mita oli ikava Suomesta viimeisen viikon. mies tuskin ikavoi taalta mitaan. kaikki tuntuvat olettavan et himaan oli kiva tulla, meita molempia vitutti niin paljon tulla tanne takaisin ettei oo todellista. mies meni kaiken lisaksi yoksi tanaan jo toihinkin. niin joo kavin alkuillasta jaken s-marketissa kaupassa; ostin leipaa, tapaksia, namia jne ja 3 kassillista oli tavaraa pois lahtiessa.. huh.

aidin uusi koti oli aivan kuin maalla, rauhallinen, kivasti sisustettu ja tosi kiva. tuli hurja sisustusvimma itsellekin. perjantai-ilta meni siis ruokaa laittaessa, syodessa ja matkakuvia ja videoita katsoessa. kello oli yksi kun menin nukkumaan.

lauantaina nukuttiin vaille kymmeneen; aamupalaa yhdeltätoista. oltiin äidin pihalla puistossa, mun isä tuli hakemaan meitä Blueskadulle. Pyörittiin siellä minä, likka, mun vanhemmat ja pari kaveriakin tuli moikkaamaan meitä. Isä lähti jonkun ajan kuluttua ja me naiset mentiin kera lasten Kulmikseen kahville. Likallekin löytyi mustikkapläjäys siis mustikkapiirakka syötäväksi. tosi kiva juttu! Kaveri heitti meidät äidin luokse takaisin. äiti ja likka jäivät ruoanlaittoon kun mä lähdin vielä fillarilla käymään Prismassa. Ostin henkareita varmaan 6 paketillista meille kotiin, pyykkikoria jota lähdin etsimään en löytänyt. Syötiin ja sit mies tuli hakemaan meitä kotiin. Ehdittiin himaan ja sit mies lähtikin töihin yöksi.

Sunnuntaina mies kävi kaverillaan katsomassa formuloita. tämän jälkeen mies vei likan Stadikalle uimaan. mä jäin kotiin pesemään pyykkiä ja katsomaan Gilmoren tyttöjä.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu