Draamakuningattaren matkassa

Kiukkua ja raivoa heti aamusta

12.07.2007 20.40 -

tänään kun likka sai silmänsä auki alkoi samantien narina aivan kaikesta. Itkua, huutoa ja hammasten kiristystä loman viettämistavoista, miksi pitää mennä varahoitoon, miksen voi olla mummilla, miksen voi olla kotona teidän kanssanne jne. Selitin rauhallisesti kymmenisen kertaa mitä tarkoittaa loma, varahoito, oma pk kiinni ja enää 2 päivää jäljellä mutta ei auttanut. Pihalta dösärille huudettiin koko matka kilpaa, likka itki, huusi ja raivosi sekä yökkäili sillä limat menivät kurkkuun joten yrjö meinasi tulla. Mua rasitti, otti päähän ihan jumalattomasti kaikki siinä lapsessa tänään. Olin valmis jättämään sen pihalle huutamaan tai melkein myymään mustalaisille vitosella. karjuminen jatkui päiväkodin pihalla sekä päiväkodissakin mutta lähdin vain menemään sieltä. soitin tilityspuhelun miehelle et nyt on aamu pilalla ja penska ihan kamalan rasittava. Olin siis tässä kohtaa jo niin myöhässä tuon joutavan päiväisen riitelyn takia etten ehtisi kasiksi töihin. Pikkolosta eväät ja juoksin junaan johon juuri ehdin. Vedin ärsytykseeni Fazerin Parhain pussin nameja, rasian salmiakkeja sekä toisen aamupalan. maha senkun kasvaa mut ihmekös toi tällä syömisellä :(  2 mukillista kahvia, 5 leipää ja pussi namia.
Iltapäivällä olin hieronnassa pitkästä aikaa ja valitin jumissa olevaa selkääni. Hieroja totesi mulla olevan Skolioosin joka voi johtua siitä että toinen jalka on pidempi kuin toinen tai rakenteellisesta viasta. Jos selkä jatkaa vihoittelua niin sit pitää hakeutua lääkäriin joka lähettää mut fysioterapeutille joka tutkii sitä selkää. perkele sentään vielä tämä tähän kaiken muun päälle. Ihan kuin astmassa, allergiassa, masennuksessa ei olisi tarpeeksi niin tollanen riesa sit vielä.
Kun hain likan hoidosta hän oli ollut taas kuin mikäkin enkeli ja olikin osan matkasta ihan ok mutta sitten sama narina, kitinä alkoi ihan kaikesta. ei auttanut kiellot, tiukasti sanomiset, arestit eikä uhkailut. jessus tänään mä oikein odotan et tyttö nukahtaa ja pian. nyt hän taitaakin olla jo unten mailla, JEES.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu