Draamakuningattaren matkassa

Lappeenrannassa

06.08.2007 16.01 -

Perjantaina töiden jälkeen kiireellä himaan pakkaamaan loput tavarat ja sitten autolla kohti Lappeenrantaa. Vietiin mies matkalla hakee taksia ja me jatkettiin siit matkantekoa. Käytiin hakemassa äidin parvekkeelta likalle auton istuin, se kun oli edelliseltä reissulta jäänyt sinne. Pysähdyttiin matkalla jostain ABC.ltä ostamassa ruokaa, salaattiaineksia sekä likalle maitoa ja namia. Oltiin ysin jälkeen perillä Lappeenrannassa. Mentiin nukkumaan joskus yhdentoista aikaan. 

Lauantaina heräilin melkoisen ajoissa, likka halusi katsoa lasten ohjelmia joten mä luin Etelä-Saimaata ja keitin kahvia. Anoppi ja hänen siskonsa heräilivät ysin jälkeen. Kello oli puolen päivän ennen kuin päästiin liikkeelle. Käytiin torilla ostamassa kukkia ja herneitä. Kävin myöskin aivan ihastuttavassa Wanhan ajan sisustusliikkeessä jossa oli kaikkea NIIN ihanaa, et olisin voinut ostaa sieltä kaiken. Ens kerralla matkustan sinne asti vain sen takia, et meen ostamaan sieltä liikkeestä vaikka mitä kivaa, kunhan olen ensin päättänyt mitkä kaikki haluan. Käväistiin miehen enon luona Ylämaalla kahvilla. Hypittiin likan kanssa trampoliinilla siellä heidän pihalla. Kivaa oli!! Pois ei oltais haluttu lähteä ollenkaan. Ruoan laittoon miehen tädin luokse. Oltiin likan kanssa niin väsyneitä et mentiin nukkumaan jo ennen kymmentä illalla. Naiset olivat vielä lähteneet tansseihin ja olivat olleet neljään saakka.

Sunnuntaina herättiin ysin jälkeen eli nukuttiin yli 11 tuntia tytön kanssa. Käytiin Lamposaaressa, mun isä on asunut siellä nappulana vuoden verran. Sinne pääsee vain lossilla tai veneellä. Saari oli pieni, ei kovin montaa asuttua taloa näkynyt. Käytiin kirpputorilla, satamassa katsomassa hiekkalinnoja. Söin vielä ennen lähtöä perinteisen vedyn kaikilla mausteilla. Jäätelölle ja sit kohti Helsinkiä! Autossa oli älyttömän kuuma ja ekan tunnin aikana luulin et kuolen siihen  kuumuuteen mut kyllä siihenkin sit tottui pikkuhiljaa. Pysähdyttiin Pukaron Paronissa, ostin namia ja vettä. Mies tuli joskus seiskan aikaan kotiin, iltapalaa ja halittelua. Kiva olla taas kotona!

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu