Draamakuningattaren matkassa

Hellettä, KESÄ, jees

09.08.2007 09.30 -

Lämpöä piisaa ja hymyä riittää. Oltiin maanantaina Kumpulassa illalla ja se oli niin turvoksiin ihmisiä et naisten saunaan ei mahtunut kunnolla edes ovesta sisään, seistiin siellä rivissä kuin pienen talon porsaat :) Naapurit olivat lapsineen tulleet ja uimareissulle. Uimareissun jälkeen käytiin vielä miehen pomon luota hakemassa Mersun avaimet ja sit oli lähettävä kotia kohti kun likka pitkästyi.

Tiistaina isä oli käymässä, asensi meille verhotangon olohuoneeseen ja siit tuli tosi hyvä. Pappa luki likalle ekaa kertaa koskaan sadun. Heillekin vois taas joku viikonloppu mennä kylään. Siivosin vielä illalla kun muut jo nukkuivat.

Keskiviikkona kävin hakemassa likalle toppatakin, kaulahuivin ja hatun Stockalta. Kauniit tummanruskeat sellaiset. Talvivaatteet, lasten etenkin,  kun on ostettava heti  kun ne tulevat kauppoihin jos meinaa jotain haluamaansa saada. Nyt vaan odottelen tuleeko niille myös Ticketin haalareita vai haenko sen Pikkuväestä. Niissä kuulemma hyvä hintalaatusuhde ja Reimateciä en aio edelleenkään ostaa sillä tuntuu järjettömältä ostaa 150 euron haalari, jossa kuitenkaan kestävyys ei ole mitään huippuluokkaa. Lasten vaatteiden tulisi kestää kulutusta, etenkin tohon hintaan mutta näin ei mielestäni ton merkin kohdalla ole. En näe siinä mitään järkeä, että ostaa noin kalliin haalarin ja toisen halvemman jota sitten kuitenkin käytetään koska sitä kallista ei raaski käyttää kun se hajoaa tai likaantuu aika helposti. Reiman värit ovat kovin vaaleita ja trendin mukaisia kylläkin mutta ne tärkeimmät eli kulutus ja tummat värit ovat unohtuneet heiltä johonkin. Kyseisellä merkillä on kyllä oma uskollinen käyttäjäkuntansa mutta itse en niin brändiuskollinen ole että maksaisin noin paljon haalarista vain statuksen takia koska se ei täytä omia kriteerejäni, ei niitä miksi lapsille haalarit hankitaan ja mitä tarkoitusta ne palvelevat. Nyt kaikki Reimafanit teilaavat mut ihan sama!! Tämän takia siis ostamani takkikin on tummanruskea eikä vaaleanpunainen jota myöskin oli tarjolla. Ei tarvii heti olla pesemässä siistimpää takkia.

 

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu