Draamakuningattaren matkassa

Sisustamista

20.08.2007 13.04 -

Sunnuntaina suunniteltiin meille uusia verhoja mun ostamista valmisverhoista että mitkä verhot käyvät mihinkin huoneeseen. Ensin äiti ompeli olohuoneeseen neljä paneeliverhoa ja niistä tuli tosi hyvät. Outoa katsoa vaaleita verhoja mutta kivat ovat :)

Alunperin makuuhuoneeseen ostamani siniset pellavaverhot menivätkin keittiön ikkunaan. Sitä mukaa kun äiti ompeli verhoja silitin minä uusia tai otin alas vanhoja verhoja. Likka sai huoneeseensa kivat vaaleanpunaiset tyttöverhot. Keittiön pikkuikkunaan ripustimme valkosiniruudullisen kapan joka on ollut meillä jo koivukylässä asuessamme mutta pidän kankaasta edelleen. Joka ikkunassa on nyt uudet verhot mutta koko päivä siinä projektissa sitten menikin.  Kodistamme tuli ihan erinäköinen kun joka huoneessa on uudet verhot :)

Mies meni eilen baarista kaverilleen yöksi ja kotiutui joskus iltapäivällä. Pyysin häntä käymään kaupassa kotiintulomatkalla sillä olin niin kiinni verhoprojektissa etten olisi siitä voinut mihinkään lähteä. Kiva viikonloppu oli vaikka menikin hieman liian pian.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu