Draamakuningattaren matkassa

Aika kuluu nopeasti

20.08.2007 13.34 -

Maanantaina olin töissä ja töiden jälkeen tosi väsynyt. Tiistaina menin töistä suoraan keskustaan. tapasin miehen ja tytön asemalla. kävimme Stockalla vaihtamassa sen edellisviikolla ostamani Benettonin pipon. Menin likan kanssa kampaajalle ja mies meni urheiluliikkeeseen sillä aikaa. Kun likka oli valmis niin sitten olikin minun vuoroni hiusten värjäykseen ja leikkaukseen. Halusin samanlaisen mallin kuin kampaajani työkaverilla (jonka hän oli juuri samana päivänä leikannut). Kyseisellä naisella oli kylläkin mustat hiukset ja omistani ei tehty ihan niin tummia. Mies tuli hakemaan likan ja he lähtivät kotia kohti. Pääsin kampaajalta kasin aikaan mutta piipahdin vielä Aleksi 13.ssa ja sitten bussilla kotiin. Keskiviikkona mies meni pelaamaan kaverinsa kanssa tennistä. Oltiin likan kanssa kahden kotosalla alkuillasta. Luettiin meidän sängyssä satua mutta sitten väsähdin sinne. Nukuinkin ihan täysillä kun kundit tulivat tenniksestä. Olivat vieneet likan kanssaan saunaankin ja minä líkka vaan nukuin.

Torstaina käytiin hakemassa likan tarhakaveria mukaamme Savelan puistoon. Mies jäi lasten kanssa puistoon, mä menin kauppaan sillä aikaa. Kesken kaiken alkoi aivan hillitön kaatosade ja kastuimme ihan läpimäriksi jokainen kotimatkalla. Likat olivat jo sopineet ja suunnitelleet, että meidän 4v menee toiselle 4 vuotiaalle yökylään. Yllättäen emme antaneet siihen arki-iltana lupaa.. kaikki sujui kuin tanssi tyttöjen kanssa.

Perjantaina kävin lääkärissä näyttämässä käsivarsissani olevaa ihottumaa joka osoittautui karvatupen tulehdukseksi. Sain kortisonirasvaa näppylöihin. leivottiin illalla likan kanssa mustikkapiirakkaa. Piirakka onnistui hyvin.

Lauantaina oltii ulkona aamusella. Tein vispipuuroa, pannukakkua ja ruokaa. Likka tykkäsi pannarista kovasti. pyydettiin illalla naapurit piirakkaa syömään meidän kanssa. Naapurin poika sanoi että tämä on parhainta ikinä. Siinä ihana palaute nykyään harvoin leipovalle. Nyt huomaa taas et olis kiva leipoa useammin kakkuja etenkin joten saattaa olla, että vielä synttäreideni kunniaksi leipasen jotain suussasulavaa ja ihanaa :)

Sunnuntaina likka herätti mut joskus puoli kuuden aikaan, tuli pissan jälkeen mun viereen nukkumaan. Heräsin joskus ysin jälkeen, tyttö jäi isänsä viereen nukkumaan. Anoppi tuli kympin aikaan hakemaan meitä kirpparille koska tavaraa oli tosi paljon. Sain myytyä hieman likan vaatteita, kirjoja ja legoja. Tavaraa tuli myöskin takaisinpäin melkoinen läjä ja niistä pari kappaletta vein UFF.lle ja loput viikkasin kahteen pinoon joista toinen menee ystäväni tytölle ja toisista en oikein tiedä pidänkö niitä itse enää eli saattaa olla, että kummityttöni saa ne omakseen. Ostin aivan ihanan suloisen ankka suihkuverhon, likalle vaatteita ja erittäin hyväkuntoiset juhlakengät. Siis saldo oli rahallisesti plusmiinusnolla mutta hyviä päiväkotivaatteita sain ihan ilmaiseksi. Joulupukin konttiinkin löysin lasten aivan uusia kirjoja. Käytiin Puksun Mäkkärissä syömässä; (otin vain hampurilaisen ja vettä). Mentiin meille puoli kolmen maissa. Mies oli juuri herännyt. Juotiin kahvia ja luettiin Hesaria. Tein salaattia, paistoin fetataskuja ja keitin kahvia mulle ja kaverille joka tuli käymään. Mies ja likka olivat ulkona tunnin verran. Ruoan laittoa, kotihommia loppuilta.Mies meni töihin yöksi.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu