Draamakuningattaren matkassa

Kuulumisia kyseltiin...

30.08.2007 19.44 -

Siis moi Anamaria ja muutkin blogin lukijat!
maanantai aamuna oli kiva ylläri, ulkona +7 astetta lämmintä joten viime viikkoisen shortsit ja topit sai vaihtaa samantien syyspukuun, hanskoihin ja hattuun likalla. Hengitys höyrysi vaan kun käveltiin päiväkotiin. Mies tuli aamulla 06:30 mut joutui heräämään sen mattomiehen takia jo kympiltä. Mattomies oli jäänyt tekemään keittiötä ja mies lähtenyt sählyyn. mies nukkui pari tuntia ip mut oli koko illan ihan kuutamolla.
Tiistaina mies tuli taas aamulla kun me likan kanssa lähdettiin päiväkotiin. Huoltomiehet olivat iltapäivällä käyneet asentamassa meille uuden tiskarin ja se on tosi ihana. Aivan täydellinen suunnittelu, toimivuus ja siis korit liikkuvat kuin unelma. Otin tietenkin parhaimman mallin ja se on kyllä joka euron arvoinen. Illalla kehitettiin sit jo riitakin miehen kanssa koneesta kun mies oli sitä mieltä et se kone on ihan p.. kun yks lautanen oli jäänyt likaiseksi. Mä kimpaannuin sillä on hermo hieman tiukalla kun oon vahingon sattumisen jälkeen kohta 6 viikkoa soittanut ympäriinsä ja vahingon maksajaa ei tunnu löytyvän mistään. Riitaa, huutoa ja itkuahan siitä tuli joka onneksi sovittiin ennen kuin mies lähti töihin.
Kuluttajaliittoonkin otin yhteyttä ja sain sieltä arvokkaita neuvoja juridiselta kannalta. Odottelen myöskin soittoa hajonneen tiskarin valmistajalta et tuleeko sieltä mitään kommenttia tapatuneeseen. Keskiviikkona päikkäri oli kiiinni joten mulla oli likatsu duunissa mukana. Hän piirsi, katsoi dvd.tä, kyseli kamalasti kaikkea ja valitti et siel on ihan tylsää.. Mies kotiutui aamul taas puol seiska ja tuli joskus 13:30 hakee likan pois hoidosta. Pää ihan sekaisin likan vierailun jälkeen mut tein pari tuntia hänen lähdön jälkeen ihan tiiviisti töitä. Kun tulin kotiin ei mies ja likka olleetkaan vielä himassa. Olivat menneet mun töistä Mäkelänrinteeseen uimaan. syötiin, mies nukkui ja mä siivosin likan kanssa hänen huoneessaan leluja tunnin verran. Mies huolehti likan iltapuuhat ja mä menin jo edeltä saunaan. Luin kirjaa puoli kahteentoista saakka.
Torstai aamuna mua odotti vastaus vakuutusyhtiöstä että haluavat kosteuskartoitusraportin ennen kuin päätöksen vahingosta voi tehdä. Jumalauta mä sanon nyt et jos pikkurahalla ei olis niin väliä tai olis vaan hällä väliä asenne niin me oltais aikanaan maksettu se lasku mitää kyselemättä mut nyt alkaa 1,5kk selvittelyn jälkeen tulee jo jotain vastauksia. Päätöksiä, laskuja tai kustannusarvioita ei ole näkynyt mut ei voi mistään valittaakaan jos mitään ei ole paperilla. Loputtomalta urakalta tuntuu mut sit kun mulla on paperi kädessäni et joku taho tämän kaiken maksaa niin mä juon pullon Uralin Mokkaa sen kunniaksi. sen verran paljon tämä on vienyt aikaa, hermoja ja energiaa.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu