Draamakuningattaren matkassa

Ensi kesän juhlat jo mielessä

30.08.2007 21.32 -

Synttärit lähenevät, mutta ensi vuonnahan täytän sit 30v joten miettinyt olen jo kavereille bileitä. Paikka, vierasmäärä, tarjottavat ja kaikki viel ihan auki mut pakko alkaa varmaan kohta jo varailemaan jotain jotta saisin jonkun juhlapaikan.

lisäys ke 050907 pari kivaa juhlapaikkaa jo löytynyt mutta hinnat kovia tai sijainti kaukana ytimestä. pitää viel miettiä asiaa et paljon siitä paikasta onkaan valmis maksamaan koska ne kuluthan eivät jää siihen (ruoat, juomat jne.). Yksi oikein hyvä löytyi ihan ydinkeskustasta, luulen, että kyselen hieman siitä enemmän joku päivä.


tänään duunissa oli meidän kesälikan läksärit, tyttö lentää sunnuntaina Malesiaan ja sitä iloista sekä positiivista tyttöä tulee kyllä  ikävä. ilo ollut tehdä nuoren ja järkevän pimun kanssa töitä kaksi kesää ja luopuminen tuntuu nyt haikealta vaikka hän takaisin tuleekin. mä kun aina nieleskelen kun pitää hiemankin tärkeämpi ihminen heipata vaikka vaan hetkeksi. en kestä eroja, jäähyväisiä, itkemistä ja haikeaa tunnelmaa, sitä kun tuntuu et ilma loppuu, henki salpautuu, ei löydä sanoja ja sitä miettii et milloin mä näen  ton ihmisen seuraavan kerran.. vaikkakin toki hänelle tämä on elämän yksi isoimpia juttuja tähän asti ja toki olen onnellinen hänen puolestaan mut siltikin aina ne tilanteet ovat mulle haikeita. mä kun elän niin tunteella etten kestä liikaa draamaa vaikka välillä sitä on omastakin takaa ihan tarpeeksi kahden voimakasluonteisen naisen yhteiselossa jo ihan riittämiin, siihen välillä hieman jääräpäinen mies vielä niin jee.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu