Draamakuningattaren matkassa

Sairaslomalla edelleen

20.09.2007 21.53 -

Totesin myöhään sunnuntai-iltana ettei mun ääni vieläkään riitä joten varasin Diacorin loistavan nettipalvelun kautta itselleni ajan maanantai aamuksi Itään. Vein likan  hoitoon ja tulin himaan aamukahville, Hesarin selaamista, suihkuun ja sit kiireellä releet niskaan. Lekuri oli tapansa mukaisesti myöhässä 20 minuuttia ja oli jotenkin tympääntyneen oloinen. Sain kaksi päivää sairaslomaa. Kaupasta hedelmiä, ruokaa ja sit himaan. En jaksanut tehdä oikein yhtään mitään. Mies heräsi puolen päivän aikaan, kahviteltiin ja sit hän lähtikin jo töihin. Hain likan ennen neljää, käytiin kirjastoautolta hakemassa leffoja. Katsottiin 101 Dalmatialaista kakkonen illlalla.
Tiistaiaamuksi en laittanut kelloa edes soimaan, heräsin siihen kun pimu tuli herättämään mut 9.30. Aamupalaa, likalle vermeet niskaan ja sit hoitoon. Kahvia, leffan katsomista ja laskujen maksamista. Räkää vaan tuntuu edelleen tulevan kiitettävästi, kurkku karheana ja yskä riesana varsinkin öisin.
Vakuutusyhtiöstä tuli oikein parisivuinen päätös etteivät maksa vesivahinkoa koska emme ole itse aiheuttaneet sitä! Jep sanon mä. Nyt odotetaan asunnon omistajan lakimiehen tai jonkun vastaavan tahon jonkinlaista kirjelmää asiasta että mitä me joudumme maksamaan.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu