Draamakuningattaren matkassa

Löysäilyä

01.10.2007 17.36 -

Hirveä hedari heti aamusta, koko naamaa särki eli taas olin kiitettävästi purrut hampaitani yhteen yöllä..Pakko saada kahvia  pian. Likka väritteli, mä oleilin. kahdentoista aikaan menin kauratyynyn kanssa sohvalle hetkeksi ja olin nukahtanut tunniksi. Oltiin sovittu et mennää uimaan mut ei jaksettu ja haluttu likan kanssa lähteä joten likka soitti miehen kaverille et saadaanks mennä kylään. Käytiin apteekissa ja kaupassa ja tehtiin kaverin luona safkaa. Frendillä näkyy juniori joten likkaa ei olis saanut pois teeveen äärestä. Lähdettiin himaan katsomaan Talentia, sellanen kykyohjelma jossa voittaja voittaa 30 000 euroa itselleen. Mies antoi likalle iltapalaa ja huolehti hänet sänkyyn. Katsottiin Gilmoren tytöt, uutisia. Kiva välillä vaan olla ja katsoa sylikkäin telkkaria.

Ps. Faijalle oli taas kuningas alko maistunut ja jauhoi eilen puhelimessa et meikäläisen siskon mies oli lähtenyt kiitää. me kun ei olla edes väleissä niin ei juuri voinut siihen mitää sanoa muuta kuin et musta hyvä niin sillä se mies on aivan liian dominoiva systerille ja systeri aivan liian kiltti mut toivottavasti, kaikesta huolimatta, saisivat asiansa kuntoon lasten takia. Ottaa varmaan oman aikansa että sisko siitä pääsee yli, ollut sen miehen kanssa varmaankin 15 vuotta. toisaalta jos yhdessä ei ole hyvä niin mitä sitä kaikkien elämää pilaamaan.
tuntuu olevan muutenkin eroamista liikkeellä, melkein joka viikko kuulee joltakin töissä et joku kaveri tai tuttu eronnut. Kai se on sit jotenkin ihme jos haluaakin olla saman ihmisen kanssa ja et asiat ovat vielä hyvin niin eihän sellasta kukaan huutele!? onko siihen syynä suomalaisten perisynti, kateus vai mistä se johtuu? tai sitten ei vaan haluta selvittää ongelmia kun viinaa kittamaalla tai pettämällä kuvitellaan et ne ongelmat jotenkin vähenee vaikka oikeasti menee ihan toisinpäin. toivottavasti en omia asioitani sotke koskaan  niin pahasti et pitää alkaa viinan kanssa leikkimään. tai jos niin käy niin toivottavasti joku mut ohjaa hoitoon.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu