Draamakuningattaren matkassa

huoli ja murhe mielessä

10.10.2007 21.24 -

Heräsin seiskalta kaverin vaikertamiseen, et on huono olo ja et meen laattaaamaan. Likka ehti käydä yrjöllä varmaan parikymmentä kertaa yhteensä aamun aikana. mä nukuin olohuoneen sohvalla johon kaveri kömpi viereen  vaikertamaan ja välillä hän laahusti makkariin miehensä viereen. Miehen kaverilta tuli puoli kympin aikaan viesti et mies on kotona. Huah. siltikään ei miehestä pihaustakaan. Päätin koittaa kepillä jäätä ja soittaa hänelle. Ei vastaa. Menee joku hetki ja mies soittaa hyvin unisena ja krapulaisen kuuloisena kysyen et kävikö flaksi. Sain hädin tuskin hillittyä itseni etten huutanut et voi vittu sä olet niin nuija mut sitten totesin vain viileästi että kuinka niin. En siis ollut ilmoittanut mitään olinpaikastani ja olin siinä uskossa ettei hänkään tiedä missä olen. Olin tiukka, mutta asiallinen kertoessani kuinka epämiellyttävältä hänen käytöksensä minua kohtaan edellisiltana tuntui ja että olen vihainen edelleen jne. Nukuin pariin otteeseen, soitettiin miehen kanssa pari kertaa vielä ja en vieläkään luvannut mennä kotiin kaverilta. Soitin miehen kaverillekin ja yritin kysellä mitä hänen mielestään illalla tapahtui sellaista et mies sai niin hillittömän pinnan mulle. Riidasta ei selvinnyt mitään sellaista mitä en olisi jo tiennyt. Uhkasin mennä duunin sohvalle viikonlopuksi ja toivoin et kaveri soittaisi miehelle ja kertoisi etten ole menossa kotiin. Luin Hullut Päivät kataloginkin siinä aamusella ja suunnittelin et mitä menen sieltä ostamaan. Mies soittaa jälleen ja kysyy et milloin muru oikein tulet kotiin. en anna mitään selvää vastausta koska vihoittelen vielä vaikka oikeasti olen jo päättänyt, että lähden kotiin. Mies on sitä mieltä, että mun olisi kannattanut käyttää luottokorttia baarissa sekä käydä automaatista nostamassa rahaa kortillani jolla ei voi maksaa. Päätin kotimatkalla testata korttia, kun lähdin kaverilta niin kävin Otolla joka kertoi että kortti ei käy tähän automaattiin. Jee SAMPOPANKKI.
soitin bussista miehelle joka olikin lähtenyt minua hakemaan kotiin kaverilta!? tapasimme Maunulassa. Mies oli kiinni kuin takiainen mutta mua yön matsi vielä vaivasi melko lailla joten annoin tulla kaikenlaista. Mies kuittaili joolla ja anteeksi anteeksi tai sit oli hiljaa. Kaupan kautta kotiin. Aamukahvia, leipää ja limua. Olin hömppä luvannut lähteä kundien mukaan Savaten näytökseen Myllypuroon ja nyt ei yhtään huvittanut. Päätin lähteä siksi et kotona saa kaikkina viikonloppuina olla ihan riittämiin joten nyt olisi hyvä lähteä ilman likkaa. Itikseen kebabille ja sitten metrolla Myllikään. Urheiluhalli oli melko iso mesta, alimmassa kerroksessa perimmäisenä oli nyrkkeilyhalli jossa oli Amin Asikainen juuri vetämässä hanskoja käsiinsä. Amin seisoi aivan mun vieressä kun istuin hallin lattialla, kuten kaikki 150 muuta jotka siellä olivat. Miehellä oli kiitettävästi lihaksia eikä ole hullumman näköinen ollenkaan. Mitään lajista en ymmärrä joten melko pian lopetin mielenkiintoni asiaan. Brasilialaisen Jujutsun kohdalla lähdin heikotuksesta heiluvana pois, laijssa heittelivät toisiaan pitkin kehän lattiaa niin että tanner tömisi ja mun teki tosi pahaa. Menin yläkerran "baarikahvilaan" odottamaan kundeja. Lähdettiin takaisin metrolle ja matkustettiin Sörkkaan asti jossa päätettiin vaihtaa 65a.han joka tuo meidät kotiin saakka. Väsytti ja oli ihan ryytynyt olo. Kotipizzaan vielä iltapalalle ja sit käveltiin himaan. Kaunis syysilta, ihanasti lehtiä ja kirpeä sää. Kunpa pysyisi säät kuivina ettei alkaisi vesisateet. Nukahdin jo kymmenen aikaan.

Ps. ja siis selvisi päivän kuluessa että kaverin mies oli soittanut mun miehelle ja kertonut mun olevan siellä yötä vaikka nimenomaan sanoin kaverin miehelle kun kertoi et mies oli soittanut hänelle ettet kai sä sanonut miehelle missä olen ja tämä toteaa etten sanonut. Tämäkin hyvin mietitty taktiikka ettei mene kotiin yöksi eikä ilmoita mitään koska äijä on ollut inhottava meni aivan reisille.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu