Draamakuningattaren matkassa

Kummityttö kylässä

16.10.2007 21.40 -

Perjantaina töiden jälkeen  menin Pasilaan odottamaan, että kummitytön juna tulee. Matkustettiin meille jossa tyttö ja mies meitä jo odottivatkin. Kuulumisten vaihtamista, syötiin, surffattiin netissä ja katsottiin Espanjan reissun valokuvia, 700 kpl, koneelta. On ollut rankka viikko, töissä tosi kiirettä, hieman naisten vaivoja ja kai se on tämä syksy joka väsyttää.

Lauantaina oli herätys ysiltä. Yhdentoista aikaan lähdettiin bussilla keskustaan. Sää oli niin viileä, että pakko oli pukea likalle ja itsellenikin talvitakki päälle. pari viimeistä päivää on ollut nollassa ja -3 astetta aamuisin sekä hurjan kova tuuli. Kävin ostamassa Kellopelistä meille vessaan pyykkikorin, todella kaunis valkoinen rottinkinen kori ja halpakin oli. Kellopelissä on kaikkia ihania sisustusjuttuja ja tekisi mieli ostaa sieltä vaikka mitä kotiin. Kampista etsittiin kaverille synttärilahjaa, löysinkin Puman vyön jonka hän haluaisi, mutta ei ollut sopivaa kokoa. Harmitti tosi paljon ja yritin kuumeisesti miettiä että mitä sitten ostan. Kierrettyäni pari urheiluliikettä yhden hieman tympääntyneen pikkytytön ja teini-ikäisen tytön kanssa totesin, että nyt on pakko saada joko kaveri kiinni tai sitten improvisoitava jotain. Olin miettinyt vaaleanpunaista Peakin hupparia, mutta se oli liian kallis. Tommy Hilfiger Sport huppari maksoi myöskin yli 80€ ja kangas ei miellyttänyt mua yhtään. Löysin pitkähihaisen pinkin Peakin paidan jonka väristä en ollut varma mutta tiesin, että ystävä arvostaisi merkkiä ja mun panostustani lahjaan. Päätin ostaa sen. Vein tytöt mäkkiin lounaalle. Oltiin neljän maissa meillä. Käveltiin videovuokraamoon vuokraamaan tytölle elokuva ja meille hieman isommille joku pätkä. Kummityttö oli nähnyt kaikki ne parikymmentä elokuvaa joita ehdotin, joita siis myös minä uskaltaisin katsoa joten otettiin sitten miehen ehdottama Dream Girls. Ruokaa, saunomista, elokuvia ja namin syöntiä. Olin tosi poikki joten ei ollut vaikea päätös lähteä kesken huonon leffan nukkumaan.

Sunnuntaina oltiin pihalla naapureiden kanssa. Isä tuli iltapäivällä käymään. Syötiin kaikki yhdessä. Isä otti kummilikan kyytiinsä ja lupasi viedä hänet Järvenpäähän josta likka sitten jatkoi matkaa kotiinsa. Päivä oli jostain syystä todella pitkästyttävä ja sellainen, että teki mieli syödä koko ajan. Menipäs taas viikonloppu pian. Katsottiin illalla Havana Blues, ihan jees leffa.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu