Draamakuningattaren matkassa

Muita kuulumisia

19.10.2007 19.31 -

hieman on ollut motivaatio-ongelmia tulevan talven , töiden ja kaiken muunkin kanssa. Olen syönyt ensin kuukauden pahaan ihottumaan lääkkeitä jonka jälkeen tarvitsin lisää lääkkeitä toiseen vaivaan . Nyt ovat naisten vaivat vaivanneet jo parisen viikkoa. Lääkkeistä alkaa oksettamaan ja maailma pyörimään ja kohta tarvitsen jälleen hiivalääkettä avuksi antibiotin jälkeen ja kierteessä siis ollaan :(
Väsymys on melkoinen aamuisin vaikka nykyään nukun yli kahdeksan tuntia arkiöisinkin. ilmeisesti lääkkeet ja tämä syksyn pimeys väsyttävät, tekee mieli vain syödä ja nukkua.

Likka onneksi ollut terveenä nyt. Ensi kesän lomia ollaan jo mietitty, olen etsinyt juhliani varten sopivaa juhlapaikkaa. mies lähtee helmikuussa Amsterdamiin kaverinsa kanssa ja me ajateltiin lähteä kahdestaa Pärnuun kylpylään joku viikonloppu keväällä. Syksy on toisaalta mennyt hurjaa vauhtia, pari kuukautta ja joulu on jo ovella. Tyttö on tehnyt jo listan synttärilahjatoiveista (eivät onneksi ole mitään älyttömän kalliita) sekä joululahjatoiveista ja miettinyt keitä kavereita kutsuu juhliinsa. Eilen leivottiin koekakku synttäreitä varten ja siitä tuli ihan hyvää mutta taidan pari kolme reseptiä ainakin vielä kokeilla jotta tiedän mistä tulee parhain ja mehukkain kakku.

yhdellä kaverilla on ero käsillä ja rankkaa tuntuu olevan. tuntee itsensä niin avuttomaksi kun ei voi auttaa mitenkään ja kuulee, että toinen on aivan rikkihajallapaskana. näinä hetkinä aina soimaan itseäni siitä, että kehtaan valittaa miehestäni joka kuitenkin rakastaa minua niin paljon että haluaa minun kanssani elää. ja tuo minulle yllätyksiä kaupasta, auttaa välillä kotona ja tekee ruokaa :) siksi rakastan häntä niin paljon.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu