Draamakuningattaren matkassa

mukava viikonloppu :)

21.10.2007 21.43 -

perjantaina olin väsynyt, mutta likka halusi kaverinsa meille. hän soitti kaverin äidille joka pyysikin likan sinne leikkimään. vein tytön sinne ja tulin kotiin imuroimaan ja päivittämään blogia ;) tultiin sielt vasta ysin aikaan ja isikin kotiutui siihen aikaan. meidän piti katsoa yhdessä leffa mut mä nukahdin kympiltä.

taisin ollakin sit todella väsynyt sillä nukuin 13 tuntia viime yönä. lauantaina matkustettiin bussilla mummin luokse koko perhe ja oltiin siellä koko päivä. Käytiin miehen kanssa kaupoilla, lahjatavaraliike Pussukassa joka oli täynnä Sian valkoisia sisustusjuttuja, Hannasin kehyksiä, peilejä, kynttilöitä, takorautaisia hyllyn kannattimia, tyttöjen ja poikien huoneisiin vaikka mitä ihanaa vaaleanpunaista tai vaaleansinistä.. ja tietenkin Gant Homen astioita, tyynyliinoja ja kaikkea NIIN IHANAA et mä vain huokailin siellä enkä osannut päättää mitä ostan koska olisin halunnut sieltä kaiken niin en voinut ostaa mitään!? ostettiin likalle Lennen talvihanskat ja käytiin ruokakaupassa. saatiin mummilla ruokaa, kahvia ja tietenkin vain oleilua. käytiin naisten kesken tarjoustalossa ja ostettiin sieltä jokaiselle uusi pyjama tai siis mummi osti meille ja itselleen. Joulujutut olivat saapuneet sinne ja likka oli haltioissaan leluosastolla. mummi toi meidät kotiin.yhdet kaverit tuli vielä piipahtamaan meillä. katsottiin leffa miehen kanssa kun oltiin saatu likka nukkumaan.

sunnuntaina olin tytön ja hänen tarhakavereiden kanssa metsäretkellä. oli kirpeän kylmä sää mutta kaunis sillä aurinko paistoi. maa vaikutti jo viileältä sillä aamulla oli vielä -6 astetta. kyllä talvi on tullut tai tulossa tänne siitä ei vaan pääse mihinkään. iltapäivällä katsoin serranon perhettä, mies luki hesaria ja likka väritti koneella my little pony kuvia. mies vei tytön ulos ja mä tein sillä aikaa pizzaa. tyttö sai ekaa kertaa ikinä pizzaa jossa oli juustoa päällä ja hän tykkäsi siitä kovasti :) enää ei tarvitse mennä kotipizzaan saadakseen hänelle maistuvaa pizzaa. nyt Gilmoren tytöt ja sit nukkuu.
Ai niin Kimittäjä VOITTI TÄNÄÄN F1 MAAILMANMESTARUUDEN!!

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu