Draamakuningattaren matkassa

Jouluaatto

05.01.2008 21.22 -

Mies oli yön töissä ja kotiutui joskus aamusella. Sain nukkua taas puoli kymmeneen, aivan luksusta. Muissa perheissä lapset kuulemma heräävät 06-07.00 välillä mutta ei suinkaan meidän prinsessa :) Koko päivä tuntui olevan yhtä odottelua, tyttöä poltteli edellisiltana löytämänsä lahjat meidän kaapeissa, milloin isin saa herättää ja milloin joulupukki tulee. Olin tehnyt porkkana ja lanttulaatikot valmiiksi, paistanut yöllä kinkun joka kylläkin oli uunissa liian kauan, vaikka paistoin sen ihan ohjeiden mukaisesti. Harmitti niin paljon kolmen aikaan yöllä et laitoin miehelle viestin et teille tuli McD keikka huomiselle kun en osaa edes kinkkua paistaa. Mies heräsikin omia aikojaan hieman ennen kahta yöunilta. Kaikki vieraat tulivat ajallaan mutta en ollut tarjoilujen kanssa vielä valmis. Olin varannut savukalkkunaa, savulohta, kylmää kalaa eli kylmäsavulohta, kinkkua ja laatikoita. Ruokaa olisi taas ollut isommallekin porukalle. Joka vuosi sanon etten osta jouluruokia ja laita niitä ja joka vuosi ruokaa on liian kanssa. Ruokailun jälkeen kahvit ja konvehtia. Pukki apureineen soitteli ja olivat hieman etuajassa joten tuli kiire saada keittiö kuntoon, kamerat valmiiksi ennen pukin tuloa. Pukki tulikin ajallaan ja mukana oli hirmuisen iso säkki lahjoja. Joista suurin osa tietty tytölle. Pappa sai Mauri Kunnaksen seinäkalenterin, anoppi Virtuoson joululevyn ja suklaata. Mies sai FC Barcelonan Iniestan paidan, pipon ja kaulahuivin, Juha Vuorisen kirjan, Kuulokkeet. Sain Mieheltä Tommy Hilfigerin laukun jossa oli hajuvesi ja dödö. Snö of Swedenin kaulakorun ja rannekorun, Gilmoren tytöt 5 boxin ja Peakin pipon. Anopilta sain granaattiomenan värisen Mariskoolin. Juuri sen mitä olin toivonutkin! Yhdeltä kaverilta sain Hello Kitty kellon joka oli todella ihana. Toiselta kaverilta sain Kiroileva siili kirjan ja siemeniä sekä kuokan. (Hyväntekeväisyys lahjat ovat hyvä idea ja ihan selvästi nouseva trendi tässä yltäkylläisessä tavarapaljoudessa.)
Miehen kanssa saimme Lonely Planet sarjan kirjan.
Likka sai sukkia, Benettonin paitoja 2 kpl, 2 muuta paitaa, piirtotaulun, muuntajan nukkekotiin, Dumbo, Peter Pan, Viidakkokirja 2 ja Topi ja Tessu 2 dvd.t, Opin itse lukemaan tehtäväkirjan, Rölli tietokoneen, seinäkalenterin, Muumi salkun jossa hiustuotteita, Peppi, Topi ja Tessu kirjat, Miina ja manu tehtäväkirjan, Prinsessa lakanat, Hello Kitty tyynyliinan, Raiskin Fleecepuvun, Polly Pocket 3 kerros bussin. Tyttö oli aivan haltioissaan tavaroistaan mutta kiinnostavin kaikista taisi olla Rölli tietokone, piirtotaulu ja tehtäväkirjat.
lelujen ja tavaroiden ihmettelyä. Pappa lähti kotiin, mies vei kaverinsa äidilleen autolla. Kun mies lähti töihin lähdettiin me tytöt anopin kyydillä mummille Järvenpäähän. Siellä oli sisko ja hänen miehensä ja miehen sisko. Sielläkin kävi joulupukki ja saimme Partylite seinätelineen lahjaksi. Kello taisi olla puoli yö ennen kuin likka meni nukkumaan. Valvoimme kera viinin mummin kanssa vielä tunnin, sitten mua alkoi kutsumaan sänky.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu