Draamakuningattaren matkassa

Lomalla

07.04.2008 21.10 -

Sunnuntaina alkoi miehenkin vapaat ja suunnattiin kera anopin autolla kohti Espoota. tehtiin siellä kierros eri lähiöissä, Suvisaaristossa, Kauniaisissa käytiin syömässä välillä ja  todettiin, että Espoo on edelleenkin kovin sekava. Mies tietenkin tuntee nekin seudut kuin omat taskunsa eikä vähiten juuri työnsä takia. Kauniaisissa oleva ravintola oli tyylikäs, kiva, kohtuuhintainen ja ruoka oli varsin hyvää. Mies söi kengurua ja se oli muuten mureaa ja maukasta. Kello oli hurjan paljon kun oltiin kotona.
Maanantaina mies vei kultaisesti likan Korkeasaareen ja Talvipuutarhaan jotta mä sain sairastaa flunssaani rauhassa. Gilmoreja, niistämistä ja nukkumista. Ilta rauhassa kotosalla.
Tiistaina oli massiivinen kierros tiedossa. Käytiin kirjastossa, postissa hoitamassa pari juttua, Zarassa vaihtamassa yksi emkko, Stockalla ostamassa likalle uudet lenkkarit, siskon tulevalle vauvalle lelu, Kauniaisissa & Mankkaalla kirppiksillä ja lopuksi Huimalaan. Keskustassa kaikki hoitui kunnolla, mutta kun mies meni nostamaan tililtään rahaa ilmoittikin automaatti näppärästi, että tili olisi muka miinuksella monta sataa euroa, vaikka ei todellisuudessa ollut. Mies vei meidät pitskun Mäkkiin lounaalle ja lähti pankkiin selvittämään asiaa. Sampo siirtyi pääsiäisenä Danske Bankiin ja tätä se yhdistyminen sitten tiesi.. Mulla oli vahva kiukku päällä asiasta ja päätin etten jätä asiaa tähän.
Kauniaisten kirppis oli ihanassa vanhassa puutalossa, vaatteet oli lajiteltu koottain ja tytöt erillään pojista mikä helpotti huomattavasti asiointia ja huomasin tekeväni muutaman oikein hyvän löydön sieltä, Ellen juhlatoppi 7 eurolla, samoin Mayoralin toppi jotka molemmat eivät uusille juuri hävenneet joten ne mukaan sekä Espritin kiva hame ja tossukat. Mankkaan kirppis oli sekainen mutta sieltä ostin pari hametta myös likalle. Olin sitä mieltä että Kauniaisiin voin mennä hyvin uudestaankin vaikken normisti missään kirppiksillä käy enkä niistä mitään sisävaatetta osta mutta tuo paikka oli hyvä!
Huimala olikin sitten miehen ja tytön päivän täyttymys ja kyllä he hyppivätkin tramppiksissa kuten likka sanoo hyvin kauan ja moneen kertaan. Alueena Huimala ei ollut kovin iso mutta kyllä meidän perhe sai siellä ajan kulumaan moneksi tunniksi. Tyttö ei olisi halunnut sieltä tietenkään kotiin ollenkaan ja minä jo aloin miettimään seuraavia synttäreitä ko. paikkaan mutta katsotaan katsotaan..Huimalasta Selloon iltaruoalle, vietiin anoppi Klakeen jumppaan ja sitten kotiin. Koko päivä liikenteessä ja ainakin mulla oli sen mukainen, flunssa painaa kivasti päällä niin olo ei ollut mikään hyvä kotiin päästyämme.
Keskiviikkona kyllästyin ahdistavaan yskään, astmaoireiluihin yöllä ja päätin mennä lekuriin näyttämään keuhkoja. Yön aikana oli tullut talvi joten mies vei likan pulkkamäkeen sillä aikaa. Labrat olivat okei joten olen ihan kunnossa flunssaa lukuunottamatta. Automaatilla käynti todisti jälleen että Sampo on perseestä mun mielestä enenevässä määrin... rahaa tilillä muka edelleenkään ei ole, pah. Kotiin ruoanlaittoon, jonka jälkeen mies vei likan uimakouluun. Tällä kertaa pimu lähti hymyssä suin isänsä kanssa uimaan ja kaikki oli sujunut hyvin siitä asti kun mies oli jättänyt tytön ryhmän kanssa altaalle (yleensä tyttö ei osallistu vaan roikkuu jalassa kiinni ja itkee ettei häntä saa jättää...). Niin mun tuuria että mä vien kuukausikaupalla vastahankaista lasta ja kun isi tulee ja vie niin homma on ihan kuosissa lähdöstä saakka. Johtuu varmaankin tasan varmaan siitä, että mä en ole "toivottua" seuraa sinne uimakouluun ja kun isi pääsee niin harvoin niin silloin hän viitsii käyttäytyä...?
Torstaina mies vei lapsen hiihtämään ja taas mä sain sairastaa rauhassa. Perjantaina käytiin likan kanssa ostamassa Hello Kitty uikkari ja biksat hänelle Itiksestä, ruokaa jonka jälkeen lähdettiin keskustaan kuudeksi sillä mulla oli kampaaja. Kampaajani oli niin ihana, että leikkasi taas likan otsatukan yhdessä hujauksessa. Vein likan miehen luokse autolle ja seuraavat pari tuntia olisivat mun hemmottelua. Uusi tyviväri, raidat ja kivat kikkurat tukkaan kotiinlähdön kunniaksi :)Likalla oli kaveri ekaa kertaa yökylässä ja nämä sankarit valvoivat puoli kahteentoista, haloo... hermo meinasi mennä.

Lauantaina aamupalaa, lastareita, suihkua, kahvia, Hesari. Perussettiä. Kunnes sisko soitti ja kehui tekevänsä muffinsseja aamupalaksi että kutsuisin kahville jos asuisitte lähempänä. Innostuttiinpa tytön kanssa lähtemään heille katsomaan siskon isoa vauvamasua. Äiti oli tippunut töissä jakkaralta, kaatunut sohvaa vasten ja loukannut itsensä pahasti. Paasattiin siskon kanssa laajasti siitä, että hänen pitää mennä lääkäriin mutta eihän siellä Helvetin tuppukylässä päässyt mihinkään ! lääkäriin, ei julkiselle eikä yksityiselle. Pakotettiin äiti mukaan siskon luokse kera särkylääkkeiden. Sisko hääräsi viimeiseen asti kaikkea vaikka olin suunnitellut, että kerrankin ollaan rauhassa, rennosti ja pötkötellään sohvalla tekemättä mitään. eihän se tällä porukalla vaan onnistu.
illaksi kotiin katsomaan miestä. tehtiin pizzaa. Nami.

Sunnuntaina mies vei likan Kengurumeiningin Keikalle Tavastialle ja tyttö oli innoissaan. Soitin siskolle illalla ja hän oli todella kärsivän ja väsyneen kuuloinen. Sanoin miehelle illalla, että lähtölaskenta on nyt alkanut, koska sisko oli niin poikki. Tyttö kysyy joka päivä milloin serkkuvauva syntyy.. Jännittää...

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu