Draamakuningattaren matkassa

Juhlia ja Huimalaa

26.04.2008 11.18 -

Kaveri piti miehelleen 25v juhlat ja voivotteli töissä että hommia on niin paljon, tarjouduin auttamaan kun luulin että kyseessä työt mutta sitten järjestin itseni kaverin luokse töistä suoraan ja mutkien kautta järjestyikin sitten niin, että likka meni kaverilleen päikkäristä suoraan. selvitinkin lapsenvahtikuviot että saanko lasta kenellekään ja kun en saanut niin rohkaisin mieleni ja  soitin kaverin äidille että voiko likka jäädä sinne yöksi. Tyttö sai luvan jäädä sinne, mies vei yökamat ja mä jäin juhlimaan. Boolia, vettä ja huoli likasta mutta kuitenkin lähdin joukon mukana Zetoriin. Oli hyvinkin hauska ilta, tosin sankarin kaverit innostuivat halailemaan minua sen verran, että kaaduin pariin otteeseen heidän kanssa Baarin lattialle ja jäin tietenkin kundien väliin vielä. Ihmiset katsoivat hyvinnkin pitkään ko. touhua mutta mä en ollut juurikaan humalassa vaan ko. kundit olivat juoneet ihan riittävät pohjat... No hauskaa oli, mies toi mut kotiin ajoissa ja lapsen kyläpaikastakaan ei tullut mitään hätäisiä soittoja että tyttö itkee täällä vanhempiaan.

Lauantaina olin reipas ja kävelin hakemaan tytön kotiin. Iltapäivällä lähdimme käymään siskoni luona sillä mies ei ole nähnyt vielä vauvaa ollenkaan. Poika nukkui sylissäni kahvipöydässä ja mies katsoi lätkääkin kiinnostuneempana =) Kiva oli piipahtaa siellä.

Sunnuntaina Mies ja tyttö veivät minut kavereiden luokse iltapäiväksi ja miehet lähtivät tyttöjen kanssa kohti Huimalaa. Me naiset saimme rauhassa juoruta ja syödä. Kolme tuntia vierähti vauhdilla ja olisi ollut kiva tavata perheidenkin kesken pidempään mutta kello alkoi olla jo melkoisesti joten auton nokka kohti Mäkkäriä ja sitten kotiin laittamaan tyttöä nukkumaan.

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu